Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

Workshops RTV Noord


U wilt meer klanten, groei of omzet? Of gewoon uw kennis bijspijkeren over (online) marketing? Kom naar één van de workshops en ervaar wat kennis over deze onderwerpen kan doen met de omzet van uw bedrijf. Deze workshops bieden wij gratis aan! 

Kies uit één van de volgende workshops:

 • Alle ins en outs van Facebook
  Datum:
  Dinsdag 2 mei 2017 & dinsdag 9 mei 2017
  Tijd: 10.00 – 12.00 uur (2 mei) & 13.00 – 16.00 uur (9 mei)
  Trainer: Stephanie Nijssen (Social Media redacteur RTV Noord) & Jurjan Scheper (Social Media specialist Harvest Digital)

U wilt graag aandacht voor een actie, uw dienst of product? Facebook is hierbij een heel handig marketingmiddel, naast andere media. Dit medium kent zoveel geheimen dat we deze workshop hebben opgedeeld in twee delen: Facebook organisch op 2 mei en adverteren op Facebook op 9 mei. Deze workshops zijn alleen samen te volgen, niet afzonderlijk van elkaar. In de sessie van 2 mei vertelt Stephanie u alles over het algoritme van Facebook. Hoe kunt u zelf zoveel mogelijk mensen bereiken met een gewone Facebook post en welke trucs heeft Facebook daarvoor? In de sessie van 9 mei leert u ook de advertentiemogelijkheden van Facebook kennen. We gaan aan de slag met onze eigen advertenties en leren alle strategieën waarmee deze beter zal scoren in Facebook. U dient hiervoor een Facebook Business account aan te maken, waarover we u meer vertellen op 2 mei. Iets voor u? Meld u dan snel aan!

 • Hoe kom ik in de pers?
  Datum: Donderdag 18 mei 2017
  Tijd: 14.00 – 17.00 uur
  Trainers: Wendy Oude Veldhuis (Marketing coördinator RTV Noord) & Martin Cusiel (Online samensteller & Bureauredacteur RTV Noord)

U kent ze wel, die bedrijven die continu in de schijnwerpers staan in de pers. Waarom zijn ze zo vaak in de krant of op tv aanwezig? Meestal is dat geen kwestie van geluk, maar van slim netwerken, verschillende invalshoeken bekijken en de juiste persberichten schrijven. Om uw bedrijfsnaam op grotere schaal bekend te maken bij verschillende doelgroepen is de pers een belangrijk (en bovendien gratis!) medium. Maar hoe komt u met uw bedrijf positief in de pers? In deze workshop leert u op welke manier u uzelf in de kijker speelt en hoe u nieuws maakt. Ook krijgt u onmisbare tips van onze redactie en gaan we samen een persbericht schrijven. Iets voor u? Meld u dan snel aan!

 • Haal meer uit uw website!
  Datum: 
  Dinsdag 23 mei 2017
  Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  Trainer: Wendy Oude Veldhuis (Marketing coördinator RTV Noord)
 • U heeft een website, misschien zelfs een webshop. Maar zoals u wellicht weet, is dat tegenwoordig ‘gewoon’ een must en geen uitzondering. In deze workshop gaan we samen met u kijken hoe uw website is gebouwd. En dan bedoelen we niet de techniek die erachter zit. Neemt uw website u werk uit handen? Laat hij de bezoekers de keuzes maken die u graag wilt? Haalt u de leads binnen die u wilt? Aan de hand van tientallen simpele voorbeelden laten we u graag zien hoe u met slimme technieken meer uit uw website kunt halen. Zonder te adverteren, meer resultaat. Iets voor u? Meld u dan snel aan!

 • Voor alle workshops geldt dat we een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben: VOL = VOL

De koffie staat een kwartier voor aanvang van de workshop klaar.

Locatie:
RTV Noord
Mediacentrale
Helperpark 298
9723 ZA Groningen

We zien uw aanmelding voor één van de workshops graag tegemoet!