Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

RTV Noord Masterclasses


Valt u op tussen de concurrentie? Komt u overtuigend en met gemak in de publiciteit? Wilt u meer klanten, groei of omzet? Of gewoon uw kennis bijspijkeren op het gebied van (online) marketing, content en branding? Kom dan naar één van de gratis RTV Noord masterclasses en verbreed uw kennis! Aanmelden kan t/m 22 september 2019. Na die datum hoort u of we u hebben kunnen plaatsen.

Kies uit één van de volgende masterclasses:

Masterclass 1: De kracht van radio

Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Datum: Donderdag 24 oktober
Trainers: Wendy Oude Veldhuis en Gert Jan van Stralen

Wilt u een keer zien hoe het ontwikkelen van een radiocommercial in zijn werk gaat? Bij deze workshop leert u hoe een goede radiocommercial klinkt en waar een goede radiocommercial aan voldoet. We gaan samen aan de slag met het schrijven van USP’s, een tone of voice en samen duiken we de studio in voor een opname! Wilt u weten hoe u uw perfecte commercial maakt? Meld u dan nu aan.

De koffie staat een kwartier voor aanvang van de masterclass klaar. Meld u hier aan!

Masterclass 2: De perfecte zakelijke video maken

Tijd: 10.45 – 17.00 uur (inclusief lunch)
Datum: 29 oktober
Trainer: Layla van Egeraat

Het maken van zakelijke video’s is tegenwoordig een belangrijk deel van de marketingstrategie. Video is booming en wordt steeds belangrijker, vooral op social media. Kanalen zoals Instagram, Facebook, maar ook Google geven berichten met video meer voorrang. Tijdens deze workshop leert u hoe u professionele video’s en vlogs kunt maken met een smartphone. Wat zijn de tips en tricks? Waar moet u op letten bij zakelijk vloggen? Hoe presenteert u zichzelf voor de camera? Wilt u uw doelgroep beter bereiken? Kom dan naar deze masterclass!

De koffie staat een kwartier voor aanvang van de masterclass klaar. Meld u hier aan!

Masterclass 3: Alle ins en outs van Instagram

Tijd: 14.30 – 16.30 uur
Datum: Dinsdag 12 november
Trainer: Marlou Volkerink

Wilt u meer te weten komen over Instagram? We vertellen u er graag over. Hier leert u alle ins en outs, hoe u een goede strategie ontwikkelt, wat de do’s en dont’s zijn, hoe (personal) branding het beste ingezet kan worden en hoe u klanten kunt trekken met dit marketingkanaal. Marlou laat u zien op welke manier zij ruim 17.500 volgers kreeg én hoe u dit ook kunt bereiken.

De koffie staat een kwartier voor aanvang van de masterclass klaar. Meld u hier aan!

Masterclass 4: Valt u op tussen de concurrentie?

Tijd: 13.30 – 16.30 uur
Datum: Donderdag 14 november
Trainer: Brenda van de Wal

Branding is een steeds belangrijker onderwerp in het huidige medialandschap. Nog nooit was het zo belangrijk om een sterk merk te hebben om mee op te vallen tussen de concurrentie. Tijdens deze training worden de deelnemers op een praktische manier meegenomen in de belangrijkste ontwikkelingen van branding/marketing. U wordt uitgedaagd met opdrachten die ter plekke gemaakt/uitgevoerd worden. Wilt u meer weten over branding, marketing en content en hoe nauw deze onderwerpen met elkaar verbonden zijn? Meld u zich dan aan.

De koffie staat een kwartier voor aanvang van de masterclass klaar. Meld u hier aan!

Masterclass 5: Met gemak vaker in de pers

Tijd: 13.30 – 16.30 uur
Datum: Donderdag 21 november
Trainer: Wendy Oude Veldhuis

Hoe kan het dat het ene merk volop in de pers te vinden is en u een stuk minder? Dát geheim leren we u in deze masterclass. Want we gaan aan de slag met uw merk! Elk merk kan nieuws ‘maken’. Of het nou gaat om een groot bedrijf op een industrieterrein of een kleine start-up op een zolderkamer. Na deze training weet u wat een journalist wil zien en waarmee u op positieve wijze kunt scoren in de pers.

De koffie staat een kwartier voor aanvang van de masterclass klaar. Meld u hier aan!

De locatie van de masterclasses:

RTV Noord
Mediacentrale
Helperpark 298, Groningen

Voor alle masterclasses geldt dat we een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben: VOL = VOL