Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

Zomeractie 2020


U wilt naamsbekendheid opbouwen in Groningen. Laten weten dat u er bent én dat u klaar staat voor uw klanten. Een tv-commercial op TV Noord is dan een perfect oplossing. Per maand bereiken wij 52% van álle Groningers. U kunt daar gebruik van maken!

Maar hoe pakt u dat aan?

We maken een eenvoudige tv-commercial waarin u in eigen woorden uw doelgroep vertelt waarom de Groningers moeten kiezen voor uw dienst of product. U kunt vertellen hoe u de veiligheid van uw klanten waarborgt en wat de openingstijden zijn.

U vertelt dit zelf in beeld. De beelden worden deels ingevuld met product- of locatiebeelden. De spot sluit grafisch af met een logo en aanvullende info. We filmen de spot bij u op locatie. Er vindt geen bezoek vooraf plaats, een telefonisch voorgesprek is natuurlijk mogelijk. Oplevering van de spot gebeurt digitaal, u mag deze commercial natuurlijk ook inzetten voor uw eigen gebruik op social media of uw website.

We nemen alle RIVM voorzorgsmaatregelen

  1. Er komt alleen een ervaren cameraman langs, die ook advies geeft over de juiste tekst- en beeldkeuzes.
  2. We gebruiken draadloze microfoons en telelenzen om een minimale afstand van anderhalve meter te waarborgen. Op onze microfoons gebruiken we disposable plopkapjes.
  3. Om het spreken voor de camera makkelijker te maken, gebruiken we eventueel een portable auto-cue. Dit is een systeem waarbij de voor te dragen spreektekst voor de lens geprojecteerd wordt.

De inhoud

  • De commercial duurt maximaal 20 seconden
  • We zenden uw commercial maar liefst 150 keer uit
  • De commercial is supersnel te realiseren
  • Deze aanbieding is geldig tot 1 september

Voorbeeld video

Een aantal voorbeelden van andere ondernemers uit Groningen ziet u hieronder, zij zijn enthousiast over de inzet van hun actiecommercial!

Investering

Produceren commercial + 150 uitzendingen

Normaal € 8.000,-

Nu tijdelijk voor € 2.995,- (ex btw)

In te zetten vanaf morgen! Bel vandaag nog met uw accountmanager op 050-318 66 55 of mail naar commercie@rtvnoord.nl