Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55
Adverteren op RTV Noord

Luisteraars beoordelen
Radio Noord
met een
7,5

Mediamix

De mediamix kan alles zijn: een combinatie van radio en online, of van televisie en radio, of van alles bij elkaar. Er zijn geen standaard pakketten, want alles is maatwerk. “Nu weten mijn klanten gegarandeerd wie ik ben”, weet de ondernemer die adverteert in de mix, “ze hebben me overal gezien.”


Het grootste voordeel van de mediamix is de kracht van herhaling. Uit onderzoek is gebleken dat namen en onderwerpen blijven hangen als iemand het drie keer heeft gehoord. Wanneer uw doelgroep u op verschillende kanalen tegenkomt, is die herhaling nog krachtiger. Zo bereikt u wie u wilt bereiken, altijd en overal.

Mogelijkheden mediamix

Adverteren in een mediamix van diverse middelen gebeurt altijd op maat. De belangrijkste doelstelling is imago en naamsbekendheid van uw onderneming. Wij raden aan om niet alle kanalen in te zetten voor acties, maar ook juist te werken aan branding. Onze ervaring leert dat een combinatie van actie en branding het meest effectief is. Samen met u kijken we naar de beste opties voor inhoud en kanalen. Iedereen kent straks uw onderneming! Bent u er klaar voor?

Voordelen adverteren in de mix

  • Bereik uw doelgroep altijd en overal
  • Verschillende middelen voor verschillende doelstellingen
  • Sterke branding campagnes
  • Gecombineerd bereik van de kanalen
  • Benut de kracht van herhaling

Met behulp van display marketing ziet u direct de online bezoekersaantallen stijgen!

Rianne de Wolff, Account Manager RTV Noord