Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55
Adverteren op RTV Noord

RTVNoord.nl
heeft maandelijks
10,5 mln
online bezoeken

Online

Online adverteren bij RTV Noord levert direct resultaat op. Dat is een stuk gemakkelijker dan sommige ondernemers misschien denken.
Ondernemers die online adverteren zien direct dat hun bezoekersaantal stijgt.


Online is het snelst groeiende kanaal. Niet alleen bij RTV Noord, maar wereldwijd. U wordt online veel en vaak gezien en dat merkt u ook in uw (online) resultaten. Bovendien kunnen wij alles in-house voor u maken. Dan bent u verzekerd van goede kwaliteit en zichtbaarheid op de beste plekken. Logisch dat online onderdeel is van bijna elke marketingcampagne.

Online adverteren bij RTV Noord

Online mogelijkheden voor adverteren op RTV Noord lopen uiteen van displaymarketing tot videocommercials, die worden getoond op onze website en/of app. In beide gevallen staat ons team klaar om u te helpen met de inhoud en vormgeving van een goede advertentie. Bent u al actief met online adverteren bij RTV Noord? Dan bent u wellicht toe aan een volgende stap. Er is waarschijnlijk nog veel meer mogelijk met uw online strategie. Wij zetten die mogelijkheden om in resultaat.

GEO targeting in Groningen

Als uw doelgroep zich in Groningen, Winschoten en Delfzijl bevindt, heeft het weinig zin dat mensen uit Marum of Leek uw online banner zien. Daar heeft RTV Noord echter een prima oplossing voor. U kunt bij ons gebruikmaken van geotargeting: uw advertentie (banner) verschijnt alleen op de plek waar uw doelgroep zich bevindt. Geotargeting is het gericht plaatsen van online banners op basis van de geografische locatie van de websitebezoeker. Met geotargeting kunt u dus zelf bepalen in welke stad of welk dorp uw advertentie vertoond wordt. Zit uw doelgroep in Stadskanaal of in Groningen? Dan kunt u ervoor kiezen om de advertentie alleen aan inwoners uit dat gebied te vertonen. Zo zet u uw budget zo effectief mogelijk in. U heeft al een geotarget campagne voor € 1.600,- (400.000 impressies).

Neem gerust contact op met één van onze accountmanagers.

Bron: Google Analytics 2019

Bekijk de video over display marketing bij RTV Noord

Voordelen van online adverteren

  • Snelst groeiende kanaal
  • 10,5 miljoen bezoeken per maand
  • Adverteren op onze website, of in de app
  • Displaymarketing (banners) of commercials
  • Direct zichtbaar resultaat

 

Samen met onze creatieve partners kunnen we altijd een mooie commercial of campagne voor u maken!

Sebastian Boer, Account Manager RTV Noord