Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55
Adverteren op RTV Noord

RTVNoord.nl
heeft maandelijks
7,2 mln
online bezoeken

Online

Online adverteren bij RTV Noord levert direct resultaat op. Dat is een stuk gemakkelijker dan sommige ondernemers misschien denken.
Ondernemers die online adverteren zien direct dat hun bezoekersaantal stijgt.


Online is het snelst groeiende kanaal. Niet alleen bij RTV Noord, maar wereldwijd. U wordt online veel en vaak gezien en dat merkt u ook in uw (online) resultaten. Bovendien kunnen wij alles in-house voor u maken. Dan bent u verzekerd van goede kwaliteit en zichtbaarheid op de beste plekken. Logisch dat online onderdeel is van bijna elke marketingcampagne.

Online mogelijkheden RTV Noord

Online mogelijkheden voor adverteren op RTV Noord lopen uiteen van displaymarketing tot videocommercials, die worden getoond op onze website en/of app. In beide gevallen staat ons team klaar om u te helpen met de inhoud en vormgeving van een goede advertentie. Bent u al actief met online adverteren bij RTV Noord? Dan bent u wellicht toe aan een volgende stap. Adverteren op Facebook Instant Articles bijvoorbeeld. Er is nog veel meer mogelijk met uw online strategie. Wij zetten die mogelijkheden om in resultaat.

GEO targeting in Groningen

Als uw doelgroep zich in Groningen, Winschoten en Delfzijl bevindt, heeft het weinig zin dat mensen uit Marum of Leek uw online banner zien. Daar heeft RTV Noord echter een prima oplossing voor. U kunt bij ons gebruikmaken van geotargeting: uw advertentie (banner) verschijnt alleen op de plek waar uw doelgroep zich bevindt. Geotargeting is het gericht plaatsen van online banners op basis van de geografische locatie van de websitebezoeker. Met geotargeting kunt u dus zelf bepalen in welke stad of welk dorp uw advertentie vertoond wordt. Zit uw doelgroep in Stadskanaal of in Groningen? Dan kunt u ervoor kiezen om de advertentie alleen aan inwoners uit dat gebied te vertonen. Zo zet u uw budget zo effectief mogelijk in. U heeft al een geotarget campagne voor € 1.800,- (400.000 impressies).

Facebook Instant Articles

RTV Noord geeft de mogelijkheid om te adverteren bij Instant Articles op de Facebookpagina van RTV Noord in de Facebook-app. Het voordeel van een Instant Article is dat het razendsnel wordt geladen op mobiele apparaten. Het artikel is te herkennen aan de bliksemschicht rechtsboven in de Facebookpost. De Facebookpagina van RTV Noord heeft ruim 60.000 likes en een gemiddeld bereik van 300.000 unieke mensen per dag. Naar schatting heeft een Instant Article op de Facebookpagina van RTV Noord per maand zo’n 400.000 impressies. De eerste resultaten zijn erg goed, omdat deze manier van adverteren nog vrij nieuw is. Wilt u deze vorm van adverteren ook proberen? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers.

Bekijk de video over display marketing bij RTV Noord

Voordelen van online adverteren

  • Snelst groeiende kanaal
  • 7,6 miljoen bezoeken per maand
  • Adverteren op onze website, in de app of op onze Facebookpagina
  • Displaymarketing (banners) of commercials
  • Direct zichtbaar resultaat

 

Met behulp van display marketing ziet u direct de online bezoekersaantallen stijgen!

Rianne de Wolff, Account Manager RTV Noord