Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55
Adverteren op RTV Noord

We gebruiken RTV Noord om de hele provincie te bereiken!

Jan Engberts, eigenaar De Boer Schoenmode Hoogezand

Waarom & hoe


Adverteren op RTV Noord levert resultaat. Bereik hebben we gegarandeerd, en voor impact kunnen we zorgen. Onze adviseurs maken samen met u uw ambitie waar. We zoeken naar een propositie waarmee u zich kunt onderscheiden. Ieder bedrijf kan dat. Voor ieder bedrijf is de strategie wel anders. Uw doelgroep verandert, of u ziet nieuwe kansen. Wij denken met u mee over de ontwikkeling van uw reclamecampagne, de productie en planning. Van begin tot eind.

Voordelen van adverteren bij RTV Noord

  • Samen de juiste strategie opzetten. Wij zitten bij u aan tafel om samen te ontdekken en onderzoeken. Wat zijn de uitdagingen, wat werkt al? We kijken in veel keukens en weten waar we de beste resultaten kunnen boeken.
  • Analyse en rapportage. We kunnen alle cijfers laten zien – en dat doen we ook. Voor informatie over onze doelgroep werken we samen met onafhankelijke, nationale en regionale onderzoeksinstituten. Vooraf maken we een prognose van de campagne. Dan weet u wat u krijgt. Tijdens en na uw campagne meten we alles wat er gemeten kan worden om te checken of alles loopt volgens de prognose.
  • Productie door deskundigen. U hoeft niet zelf een radiospot te maken. Of een televisie commercial. Wij hebben deskundigen in huis die dit voor u kunnen doen. Scheelt u kosten én levert u een mooie uiting op!

Investeren in adverteren

Iedereen heeft de crisis meegemaakt. Investeren in adverteren is dan ook een grote stap. Wij geloven in branding en creatie en we maken afspraken over resultaat. Om uw naam en de beleving die klanten hebben bij uw bedrijf, in de hoofden van Groningers te krijgen. Binnen uw budget, op een manier die bij u past!

Benieuwd?

Samen met onze creatieve partners kunnen we altijd een mooie commercial of campagne voor u maken!

Sebastian Boer, Account Manager RTV Noord