Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

Duizenden mensen bereiken? Met Facebook of Geo-targeting kan het gericht!

Online adverteren bij RTV Noord levert direct resultaat op. Dat is een stuk gemakkelijker dan sommige ondernemers misschien denken. Ondernemers die online adverteren zien direct dat hun bezoekersaantal stijgt.

Mogelijkheden bij RTV Noord
Online mogelijkheden voor adverteren op RTV Noord lopen uiteen van displaymarketing tot videocommercials, die worden getoond op onze website en/of app. In beide gevallen staat ons team klaar om u te helpen met de inhoud en vormgeving van een goede advertentie. Bent u al actief met online adverteren bij RTV Noord? Dan bent u wellicht toe aan een volgende stap. Adverteren op Facebook Instant Articles bijvoorbeeld. Er is nog veel meer mogelijk met uw online strategie.

Facebook instant Articles
RTV Noord geeft de mogelijkheid om te adverteren bij Instant Articles op de Facebookpagina van RTV Noord in de Facebook-app. Wij plaatsen dan uw online banner bij ons Facebook bericht. Het voordeel van een Instant Article is dat het razendsnel wordt geladen op mobiele apparaten. Het artikel is te herkennen aan de bliksemschicht rechtsboven in de Facebookpost. De Facebookpagina van RTV Noord heeft ruim 70.000 likes en heeft een gemiddeld bereik van 235.000 unieke mensen per dag. Naar schatting heeft een Instant Article op de Facebookpagina van RTV Noord per maand zo’n 400.000 impressies. De eerste resultaten zijn erg goed, omdat deze manier van adverteren nog vrij nieuw is. Wilt u meer weten? Onze accountmanagers praten u graag bij!

Er is meer: Geo-targeting
Als uw doelgroep zich in Groningen, Winschoten en Delfzijl bevindt, heeft het weinig zin dat mensen uit Marum of Leek uw online banner zien. Daar heeft RTV Noord echter een prima oplossing voor. U kunt bij ons gebruikmaken van geotargeting: uw advertentie (banner) verschijnt alleen op de plek waar uw doelgroep zich bevindt. Geotargeting is het gericht plaatsen van online banners op basis van de geografische locatie van de websitebezoeker. Met geotargeting kunt u dus zelf bepalen in welke stad of welk dorp uw advertentie vertoond wordt. Zit uw doelgroep in Stadskanaal of in Groningen? Dan kunt u ervoor kiezen om de advertentie alleen aan inwoners uit dat gebied te vertonen. Zo zet u uw budget zo effectief mogelijk in. U heeft al een geotarget campagne voor €1.400,- (400.000 impressies).

Voordelen Online adverteren bij RTV Noord
> Snelst groeiende kanaal
> 6,6 miljoen bezoeken per maand
> Adverteren op onze website, in de app of op onze Facebookpagina
> Displaymarketing (banners) of commercials
> Direct zichtbaar resultaat
> Verzekerd van goede kwaliteit en zichtbaar resultaat

Wilt u advies over de inzet van online mogelijkheden? Bel met onze accountmanagers via 050-3186655 of stuur een e-mail naar commercie@rtvnoord.nl.