Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

“Humor in reclame werkt echt”

Nieuwe commercials op TV Noord

Met RTV Noord bereiken onze adverteerders dagelijks tienduizenden Groningers. Of dit nu via radio, tv of via onze online kanalen is! Wij zijn echter veel meer dan alleen een platform om uw doelgroep te bereiken.

Zo kunnen wij u van begin tot eind begeleiden bij het opzetten, uitvoeren en analyseren van reclamecampagnes en het produceren van de commercials. Mocht het nodig zijn, kunnen we ook de hulp van een van onze marketingpartners inschakelen. In nauwe samenwerking met WeAreDesigerz en Promotion Pictures zijn er een aantal heel leuke vernieuwende tv commercials geproduceerd. Bij deze projecten stonden de communicatiedoelstellingen van de klant direct vanaf de start centraal waardoor ook de eindproducten volledig in lijn zijn met wat we vooraf voor ogen hadden.

TV Commercial Mazda Terpstra

Humor in reclame werkt echt! Dit is wetenschappelijk aangetoond. Maar daarvoor zijn wel opdrachtgevers nodig die er ook in geloven. Erik Terpstra, Mazda dealer in Groningen, is een ondernemer met visie. Voor hem bedacht en produceerde Pro Motion Pictures een korte commercial waarin met een knipoog de ‘alles voor de klant’ service van Mazda Terpstra te zien is. De spot begint serieus maar eindigt met een onverwachte wending die de commercial op social media veel likes en delers bezorgt. Klik hier om de commercial te bekijken.

Productie door: Pro Motion Pictures – Blauwestad

TV Commercial Technisch Bureau G.W. Bos B.V.

Al zeven jaar lang adverteert Technisch Bureau G.W. Bos bij ons met een radiocampagne. Begin dit jaar kregen wij de kans om het concept achter deze radiocampagne te vertalen naar video. Naast herkenbaar moesten de video-commercials ook vernieuwend zijn. In samenwerking met Technisch Bureau G.W. Bos is er na verschillende brainstormsessies besloten dat een animatie de beste manier is om de stijl uit de radiocampagne op een vernieuwende manier te vertalen naar video. Het tekenwerk was de leukste fase, lokaal was een van de kernwoorden bij dit concept. De tekenstijl zorgt voor de aansluiting bij de humor in de radiospot. We zijn direct goed op de proef gesteld met twee animatie commercials die tegelijkertijd ook als radiocommercial te horen zijn. Klik hier om de commercial te bekijken.

Productie door: We Are Designerz – Groningen

TV Commercial Slagerij Gildehuus

Slagerij Gildehuus verkoopt kwalitatief hoogwaardig vlees tegen een betaalbare prijs. Om de kwaliteit van de producten te benadrukken, hebben ze recent een nieuwe huisstijl ontwikkeld en een nieuwe winkelinrichting gerealiseerd die de nodige ambachtelijkheid uitstralen. Wij zijn vervolgens ingeschakeld om samen met hen een video-commercial op te nemen die aansluit bij deze nieuwe identiteit.
De commercial is op een filmische manier geschoten door met de camera op rails langs het bord te rijden. Voor de opnames hebben we een karakteristieke keuken gevonden waar we de producten op mooi opgemaakte borden hebben gepresenteerd zonder dat de presentatie afleidt van het vlees zelf. Het vlees wordt op deze wijze op een exclusievere manier gepresenteerd dan voorheen, wat precies aansluit bij de nieuwe richting van Slagerij Gildehuus. Klik hier om de commercial te bekijken.

Productie door: We Are Designerz – Groningen