Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

Wat kost een tv-campagne?

Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf of dienst verhogen? Of wilt u groeien in aantal klanten of orders? Dan is een tv-campagne de perfecte manier om uw boodschap over te brengen op een groot publiek. Maar wat zijn de kosten van een tv-campagne?

Is een tv-campagne geschikt voor mij?

Om deze vraag te beantwoorden, is het handig om eerst te bepalen of het medium televisie überhaupt wel geschikt is voor uw doel. Wat wilt u bereiken met een tv-campagne? Een tv-campagne is zeer geschikt in de volgende situaties:

– Wanneer u de sfeerimpressie van uw product of dienst wilt overbrengen
– Wanneer u meer naamsbekendheid wilt voor uw product of dienst
– Wanneer u meer traffic naar uw website en/of winkel wil creëren
– Wanneer uw doelgroep bestaat uit consumenten (in Groningen)

“Uit onderzoek blijkt dat we visuele content veel sneller opnemen dan tekst. Maar liefst 600.000 keer sneller! En visuele content trekt beter onze aandacht dan tekst dat doet.”

En hoe zit het met de kosten?

De kosten van een tv-campagne hangen af van een aantal factoren:
– De kosten van de productie van de commercial
– Het aantal uitzendingen dat wordt ingezet
– De duur van de campagne
– De lengte van de commercial

Met een commercial op TV wordt u als organisatie echt neergezet. Bereik hebben we en voor impact kunnen we zorgen. Bij RTV Noord kunt u vanaf € 15.000,- een écht goede tv-campagne draaien met maar liefst 183.300 televisiekijkers per week! Uiteraard hangen de kosten af van bovenstaande factoren, maar dit is een indicatie.

Evaluatie tv

Na afloop van de campagne ontvangt een campagne-evaluatie, zodat u het aantal bereikte Groningers weet, inclusief de gemiddelde contactfrequentie. Zo weet u precies hoe vaak uw doelgroep uw commercial heeft gezien op TV Noord. Geen vage aannames, maar concrete cijfers!

Wilt u advies over de inzet van uw commercial, de inhoud van de commercial en de duur van de campagne? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies! Bel met onze accountmanagers via 050-3186655 of stuur een e-mail naar commercie@rtvnoord.nl.