Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

Reclamebureau in Groningen? RTV Noord is er ook!

Bent u een Groningse ondernemer en zit u er al lange tijd over na te denken om reclame te maken, maar heeft u geen idee hoe u dit zou moeten doen? Vaak wordt er dan al snel gedacht aan het inschakelen van een reclamebureau in Groningen. Zij bieden immers een strategie, advies en voeren de campagne uit. Echter, wist u dat RTV Noord dat ook allemaal doet?

Het beste van allebei

Maar waarom zou u adverteren bij RTV Noord en niet een reclamebureau in Groningen inschakelen? Hier zijn een aantal redenen voor. Ons team heeft jarenlange ervaring in adverteren en onze accountmanagers kennen onze kijkers, luisteraars en bezoekers als geen ander. Dit kan voor u een groot voordeel zijn. Door het goed kennen van onze kijkers, luisteraars en bezoekers weten onze accountmanagers precies hoe uw reclame ingezet moet worden om uw doelgroep te bereiken.

RTV Noord en reclamebureaus in Groningen gaan samen

Wilt u niet het idee van een reclamebureau achterwege laten? Het is dan belangrijk om te weten dat RTV Noord ook nauw samenwerkt met reclamebureaus in Groningen. Zo krijgt u het beste van twee werelden. Wij geloven in het bundelen van kennis om het beste te bereiken voor onze klanten.

Bereik heel Groningen

Het is als Groningse ondernemer het meest effectief om regionaal te adverteren. Waar kan dit beter dan dé regionale zender van de provincie Groningen? Per maand hebben we 9,2 miljoen online bezoeken. Via Radio Noord bereiken we wekelijks 115.000 luisteraars en via TV Noord bereiken we elke week maar liefst 191.600 televisiekijkers! Ziet u uw naamsbekendheid al groeien?

Adverteren bij RTV Noord

Bij RTV Noord zijn er veel mogelijkheden om te adverteren. Eerst wordt er gekeken naar een doel. Wilt u een tijdelijke actie verkondigen of heeft u meer behoefte aan naamsbekendheid in de regio? Op basis van uw wensen zal er besloten worden wat het beste zou werken om uw doel te bereiken. Misschien werkt een radiocommercial, tv-commercial of juist display advertising het beste. Ook dit is weer volledig afhankelijk van waar uw doelgroep zich bevindt op onze kanalen.

Bent u na het lezen toch benieuwd geraakt wat RTV Noord te bieden heeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze accountmanagers.