Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

RTV Noord Commercie & Marketing Blog

“Is Anneke er ook?”

Dit jaar is Bosker Meubelen uit Sidderburen begonnen met een nieuw radioconcept. “Vraag maar naar mij, naar Anneke.” En wat blijkt? Het werkt! Dagelijks vragen klanten naar Anneke omdat ze haar op de radio gehoord hebben, tot haar verbazing aan toe.

Lees verder

“Ohja, we herkennen u wel van TV!”

Mevrouw Koopal van Frans Koopal Haarwerken bereikt al jarenlang haar klanten via RTV Noord. “Ik sta ermee op, en ik ga ermee naar bed. Dus ik hou er wel van.” Tijdens haar lezingen zeggen mensen altijd haar te kennen door zowel televisie als radio, kortom: het werkt voor Frans Koopal!

Lees verder
Een foto van meneer De Winter voor de zaak.

“Bij RTV Noord bereik ik de meeste mensen wel” – Willem de Winter

De Winter Rioolservice in Loppersum adverteert al jaren op Radio Noord. De doelstelling is altijd om de naamsbekendheid te vergroten. Daar plukt De Winter inmiddels de vruchten van. “Je hoort iedereen er wel over, ze kennen je van de radio. Ik bereik zo mijn doelgroep het beste.”

Lees verder

De naam blijft meer hangen bij mensen

De Vos schoenen, ontstaan omdat Anneke en Marian de Vos iets voor zichzelf wilden beginnen. Deze schoenenwinkel is te vinden in Niekerk. De dames de Vos zijn zeer tevreden over het adverteren op RTV Noord: “Tot nu toe levert het ons nog steeds nieuwe klanten op en er wordt veel over gesproken.”

Lees verder

Jan Bos: “Je moet onze naam overal horen”

Kwaliteit, service en vernieuwing. Dat is waar Bos uit Beerta voor staat. Een bekend installatiebedrijf in de regio en in de top-of-mind van vrijwel iedere Groninger. Je hoeft maar een klein probleempje met je CV-ketel te hebben en de naam ‘Bos uit Beerta’ popt op in je gedachte. Jan Bos, de huidige directeur: “Adverteren op RTV Noord werkt echt.”

Lees verder

Zoals een familiebedrijf hoort te zijn

Een familiebedrijf met een mooie geschiedenis. We hebben het over Mulder’s Meubeldorp. Van vader op zoon wordt het stokje doorgegeven en met succes! Onder andere door de legendarische woorden ‘Grasmaaien is mijn hobby, meubels verkopen mijn vak’ is dit familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste meubelzaken van Noord Nederland.

Lees verder

Van rijschool naar opleidingscentrum

Oosterpoort Opleidingen doet meer dan alleen autorijles geven. Dat is dan ook precies wat Oosterpoort communiceerde in een commercial op Radio Noord. Willem Takens: “Dankzij de commercial komt de naam Oosterpoort los van ‘verkeersschool’ en staat Oosterpoort steeds meer bekend als opleidingscentrum.”

Lees verder

Bob Sennema: “Gewoon doen!”

Bob Sennema van Sennema Tuintotaal heeft misschien wel het enige kantoor in Nederland zonder computer. Toch zag ook hij het nut in van online bannering. Sennema: “En dat is gelukt, want ik word nog vaak op straat nageroepen met ‘Kijk, daar is Bob!’. Een stukje naamsbekendheid.”

Lees verder

Restaurant zit ieder weekend vol

Restaurant Makedonia adverteert al een aantal jaren op TV Noord. Iedere avond maakt eigenaar Ali Mamutovski een praatje met zijn restaurantgasten. Hij merkt dat mensen hem herkennen van de tv-commercial. “Mensen rijden soms wel 50 kilometer voor ons restaurant!” aldus de eigenaar.

Lees verder

De naamsbekendheid steeg écht

Alleen radiospots inzetten op twee tijdstippen van de dag? Dat kan! BENGS zet alleen radiospots in tijdens de spits op Radio Noord. Een zeer efficiënte oplossing om de naamsbekendheid onder bedrijven te vergroten.

Lees verder

Samen met onze creatieve partners kunnen we altijd een mooie commercial of campagne voor u maken!

Sebastian Boer, Account Manager RTV Noord