Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

“Is Anneke er ook?”

Bosker Meubelen in Siddeburen is een echt familiebedrijf. Ooit klein begonnen maar inmiddels uitgegroeid tot een, in de wijde omgeving bekende, meubelzaak. Anneke Bosker is er trots op, ze leidt de zaak met passie.

Nog steeds spelen haar familieleden een belangrijke rol binnen het bedrijf. Ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Anneke’s echtgenoot zorgt ervoor dat het stoffeerwerk tot in de puntjes is geregeld. Pa Bosker werkt nog altijd op ambachtelijke wijze in de meubelmakerij. Haar moeder adviseert klanten op de winkelvloer. Ook Anneke’s kroost werkt in de weekenden mee in het bedrijf.

Anneke is vooral trots op de gestage groei van het bedrijf waarbij er steeds goed wordt gekeken naar de wensen van de klanten en de markt. Uniek is de meubelmakerij, waar je jouw meubels nog altijd op maat kunt laten maken. Vakmanschap van de bovenste plank.

Waarom adverteren op RTV Noord?

Bosker Meubelen is al jaren te zien en te horen op Radio- en TV Noord. Anneke zegt hierover: “Het beviel altijd al erg goed omdat je een indruk van de showroom en van de collecties kunt geven.”

In de nieuwste campagne op Radio- en TV Noord speelt Anneke zelf een hoofdrol. Zij is het gezicht van Bosker Meubelen geworden. De commercials zijn bewust heel persoonlijk gemaakt. Mensen kopen van een mens. Niet van een bedrijf. Deze manier van adverteren werkt. Er komen niet alleen meer klanten, maar ze vragen bij binnenkomst ook geregeld: “Is Anneke er ook?”

Benieuwd naar de commercial van Bosker Meubelen? Bekijk hier de tv-commercial

Meer inspirerende verhalen lezen van adverteerders bij RTV Noord? Klik hier.