Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

De naam blijft meer hangen bij mensen

De Vos schoenen, ontstaan omdat Anneke en Marian de Vos iets voor zichzelf wilden beginnen. Eigenlijk hebben ze zomaar een willekeurig bedrijf uitgekozen maar dit vinden ze een mooie uitdaging en een groot avontuur. De klantenkring van de Vos schoenen bestaat hoofdzakelijk uit klanten die wat extra comfort nodig hebben en persoonlijke aandacht in verband met moeilijke voeten. De Vos schoenen heeft schoenen met grote maten, extra kleine maten, breed en heel smal en niet te vergeten steunzolen.

Adverteren op RTV Noord
De dames de Vos zijn tevreden over het adverteren op RTV Noord. Ze zeggen zelf: “Adverteren bij RTV Noord bevalt heel erg goed.” Op dit moment adverteert De Vos schoenen op de radio en dit bevalt ook erg goed. Marian: “Tot nu toe levert het ons nog steeds nieuwe klanten op en er wordt veel over gesproken. Het blijft door de herhaling op de radio meer hangen bij de mensen”.

Het loont echt
Anneke en Marian geven nog een aantal tips. Ten eerste zeggen ze: “Gewoon doen”. Daarnaast geven ze de tip dat je het gewoon een kans moet geven door het een aantal keren te proberen. Tot slot geven ze de tip om RTV Noord mee te laten denken. De Vos Schoenen vindt dat RTV Noord regelmatig met goede ideeën komt. “Het loont echt!”, aldus Anneke en Marian de Vos.

Leuke extraatjes
De dames vertellen ons tot slot nog dat ze het erg leuk vinden dat RTV Noord altijd leuke extraatjes heeft voor de klanten. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijkaarten voor diverse voorstellingen.