Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

De combinatie radio en online werkt!

Al jaren actief in de bouwwereld en een uitstekende staat van dienst: Bouwbedrijf Fledderman. In 2014 vond Bouwbedrijf Fledderman dat het tijd werd om zich in de Groninger markt te profileren. De organisatie was klaar voor een nieuwe stap en daarmee vonden de eerste gesprekken met RTV Noord plaats.

Eigenaar Bert Fledderman: “RTV Noord adviseerde om eerst onze eigen website aan te pakken, voordat we verschillende media gingen inzetten. Samen met de webbouwers van We Are Designerz en RTV Noord werd een eisenpakket opgesteld. De website werd responsive, voorzien van videomateriaal en werd daardoor gebruiksvriendelijker.”

Start campagne

De nieuwe website ging live en de reclamecampagnes op TV Noord en Radio Noord werden gestart. De campagnes waren gericht op het verhogen van de naamsbekendheid én op het genereren van traffic naar de website. In Google Analytics was het effect van de campagnes meteen zichtbaar en indrukwekkend! Later in het jaar werd er opnieuw een campagne ingezet. Deze keer een combinatie van Radio Noord en display marketing, met online banners op de RTV Noord website en in de app.

Het resultaat

“De combinatie van radio en online bleek erg effectief. Er was een enorme verhoging te zien in het aantal bezoekers dat zocht op onze bedrijfsnaam in Google. Dat kwam voort uit de radiocommercials”, aldus Bert. Ook het aantal online bezoekers steeg flink. 74% van de bezoekers die via een andere website bij Bouwbedrijf Fledderman terechtkwam, had geklikt op de banners van RTV Noord. “Alles bij elkaar leidde dat tot een flinke verhoging van het aantal informatie- en offerte aanvragen”, aldus Bert.

 

Enthousiast geworden?

Maak gerust een afspraak met één van onze accountmanagers. In een persoonlijk gesprek geven u graag meer inzicht in de genoemde resultaten. Daarnaast vertellen we u met plezier wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

De combinatie van adverteren via Radio Noord en bannering bleek erg effectief!

Bert Fledderman, eigenaar Fledderman Bouw