Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

“Ohja, we herkennen u wel van TV!”

Waar kapsalons er in mindere tijden een pruikje bij verkopen, zijn de haarwerken die bij Frans Koopal gemaakt worden een compleet andere tak van sport. Mevrouw Koopal is al van jongs af aan werkzaam geweest in de wereld van haarwerken, en deze heeft ze nooit weer losgelaten. Elke klant mag passen en proberen wat ze wil, met meer dan 50.000 haarwerken op voorraad. De passie die mevrouw Koopal heeft, spat ervan af: “Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken.”

Waarom RTV Noord?

Mevrouw Koopal is al zo lang klant bij RTV Noord dat ze zich niet meer kan herinneren hoe lang geleden de eerste campagne begonnen is. Waarom adverteert mevrouw Koopal nog bij RTV Noord? Het antwoord is simpel: “Ik hou van RTV Noord: ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed, dus ik hou er wel van.”

Toch ziet ze alles in perspectief, ze zou liever op RTL 4 of een andere landelijke zender willen adverteren. Aangezien ze zich dat niet kan veroorloven, biedt RTV Noord voor haar een goed alternatief en ze is hier zeer tevreden over.

Wat voor campagne heeft u gevoerd?

Frans Koopal heeft campagne gevoerd via drie verschillende media bij RTV Noord: Radio, Televisie én Online. Dit doet ze al jaren lang met succes en heeft als doelstelling om de naamsbekendheid te vergroten. Benieuwd naar de commercial? In deze link kunt u een blik werpen op de laatste Tv-commercial.

De radiocommercial wordt door mevrouw Koopal zelf ingesproken. Het hoogtepunt? Mevrouw Koopal was op klantbezoek toen haar radiocommercial voorbij kwam. Deze mevrouw reageerde: “Hoe kan dat nou? U bent op de radio, maar u bent ook hier!” Mevrouw Koopal: “Dat was heel toevallig en heel leuk.”

Meer inspirerende verhalen lezen van adverteerders bij RTV Noord? Klik hier.