Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

FAQ


V: Wat kost een radiocampagne?
A: De kosten van een radiocampagne zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van uw commercial en het aantal uitzendingen. Om u een idee te geven van de kosten: Een korte campagne op radio kost tussen de €2.000,- en €3.500,-. Hierbij is uitgegaan van een commercial van 15 seconden. Voor een langdurige campagne om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten, liggen de kosten zo tussen de €4.500,- en €10.000,-. Neem contact op met één van onze accountmanagers voor een advies op maat.

V: Wat kost een tv-campagne?
A: De kosten van een tv-campagne zijn afhankelijk van zoveel factoren. Denk hierbij aan de duur van de campagne, de lengte van de commercial, de productiekosten etc. U kunt het beste contact opnemen met één van onze accountmanagers via deze pagina voor een advies op maat.

V: Maken jullie radio- en tv-commercials zelf?
A: Nee. De productie van een radio- en tv-commercial wordt uitbesteed aan bedrijven die hierin gespecialiseerd in zijn. Wij ondersteunen wel en brengen verschillende partijen in contact met elkaar. Wilt u weten met wie we werken en welke producent het beste bij u past? Vraag het één van onze accountmanagers. Zij kennen onze producenten in de meeste gevallen persoonlijk.

V: Hoe gaat de productie van commercials?
A: Zodra wij een voorstel voor u hebben gemaakt en u bent hiermee akkoord, nemen wij contact op met een passende producent die gespecialiseerd is in het produceren van commercials. De producent doorloopt het gehele proces met u. Zo komt u samen met een commercial geheel naar uw wensen.

V: Hoe kom ik aan redactionele aandacht?
A: Een goede manier om journalisten te laten weten dat u iets nieuws te melden hebt, is door het versturen van een persbericht. Ongeveer 75% van de nieuwsberichten bereikt de redactie via een persbericht. Ook is Twitter goed in te zetten. Door te reageren op tweets van journalisten komt u gemakkelijk in contact met hen.

V: Wat voor klanten hebben jullie veel op zender?
A: Op de zender adverteren voornamelijk regionale bedrijven die naamsbekendheid willen creëren of een actie of evenement willen promoten. Daarnaast zijn er verschillende landelijke adverteerders die onze doelgroep interessant vinden. Zij adverteren dan ook regionaal via onze kanalen.

V: Werkt adverteren op radio en tv?
A: Ja. Adverteren op radio en televisie werkt! Na iedere campagne maken we een uitgebreide campagne-evaluatie. Hierin vindt u de bereikcijfers en het aantal keren dat uw doelgroep uw uiting heeft gezien/gehoord. Heeft u een doel voor ogen wat u met uw campagne wilt bereiken? Laat het ons weten, dan laten wij u zien welke adverteerders met hetzelfde doel u voorgingen en wat het hen heeft gebracht. Bekijk hier ook eens de succesverhalen van andere adverteerders.