Heeft u vragen? Bel ons: 050-318 66 55

Onze klanten en klantcases

Dit jaar is Bosker Meubelen uit Sidderburen begonnen met een nieuw radioconcept. “Vraag maar naar mij, naar Anneke.” En wat blijkt? Het werkt! Dagelijks vragen klanten naar Anneke omdat ze haar op de radio gehoord hebben, tot haar verbazing aan toe.

“Is Anneke er ook?”

Mevrouw Koopal van Frans Koopal Haarwerken bereikt al jarenlang haar klanten via RTV Noord. “Ik sta ermee op, en ik ga ermee naar bed. Dus ik hou er wel van.” Tijdens haar lezingen zeggen mensen altijd haar te kennen door zowel televisie als radio, kortom: het werkt voor Frans Koopal!

“Ohja, we herkennen u wel van TV!”

De Winter Rioolservice in Loppersum adverteert al jaren op Radio Noord. De doelstelling is altijd om de naamsbekendheid te vergroten. Daar plukt De Winter inmiddels de vruchten van. “Je hoort iedereen er wel over, ze kennen je van de radio. Ik bereik zo mijn doelgroep het beste.”

“Bij RTV Noord bereik ik de meeste mensen wel” – Willem de Winter

De naam blijft meer hangen bij mensen

De Vos schoenen, ontstaan omdat Anneke en Marian de Vos iets voor zichzelf wilden beginnen. Deze schoenenwinkel is te vinden in Niekerk. De dames de Vos zijn zeer tevreden over het adverteren op RTV Noord: “Tot nu toe levert het ons nog steeds nieuwe klanten op en er wordt veel over gesproken.”

Lees verder »

Jan Bos: “Je moet onze naam overal horen”

Kwaliteit, service en vernieuwing. Dat is waar Bos uit Beerta voor staat. Een bekend installatiebedrijf in de regio en in de top-of-mind van vrijwel iedere Groninger. Je hoeft maar een klein probleempje met je CV-ketel te hebben en de naam ‘Bos uit Beerta’ popt op in je gedachte. Jan Bos, de huidige directeur: “Adverteren op RTV Noord werkt echt.”

Lees verder »

Zoals een familiebedrijf hoort te zijn

Een familiebedrijf met een mooie geschiedenis. We hebben het over Mulder’s Meubeldorp. Van vader op zoon wordt het stokje doorgegeven en met succes! Onder andere door de legendarische woorden ‘Grasmaaien is mijn hobby, meubels verkopen mijn vak’ is dit familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste meubelzaken van Noord Nederland.

Lees verder »

Van rijschool naar opleidingscentrum

Oosterpoort Opleidingen doet meer dan alleen autorijles geven. Dat is dan ook precies wat Oosterpoort communiceerde in een commercial op Radio Noord. Willem Takens: “Dankzij de commercial komt de naam Oosterpoort los van ‘verkeersschool’ en staat Oosterpoort steeds meer bekend als opleidingscentrum.”

Lees verder »

Bob Sennema: “Gewoon doen!”

Bob Sennema van Sennema Tuintotaal heeft misschien wel het enige kantoor in Nederland zonder computer. Toch zag ook hij het nut in van online bannering. Sennema: “En dat is gelukt, want ik word nog vaak op straat nageroepen met ‘Kijk, daar is Bob!’. Een stukje naamsbekendheid.”

Lees verder »

Restaurant zit ieder weekend vol

Restaurant Makedonia adverteert al een aantal jaren op TV Noord. Iedere avond maakt eigenaar Ali Mamutovski een praatje met zijn restaurantgasten. Hij merkt dat mensen hem herkennen van de tv-commercial. “Mensen rijden soms wel 50 kilometer voor ons restaurant!” aldus de eigenaar.

Lees verder »

De naamsbekendheid steeg écht

Alleen radiospots inzetten op twee tijdstippen van de dag? Dat kan! BENGS zet alleen radiospots in tijdens de spits op Radio Noord. Een zeer efficiënte oplossing om de naamsbekendheid onder bedrijven te vergroten.

Lees verder »

In contact met iedere Groninger

Al jaren maakt Algemeen Belang gebruik van diverse advertentiemogelijkheden bij RTV Noord. Via de verschillende kanalen bereiken ze iedere bewoner van Groningen, precies wat ze graag willen.

Lees verder »

We krijgen veel leuke reacties!

Century Autogroep uit Groningen zet graag Radio Noord in voor acties en de introductie van nieuwe modellen. Het luisterbereik heeft hen overtuigd. Al jaren maken ze tevreden gebruik van de media van RTV Noord.

Lees verder »

De combinatie radio en online werkt!

Voor Fledderman Bouw werd radio en online adverteren gecombineerd. Dit bleek erg effectief. Er was een enorme verhoging te zien in het aantal bezoekers dat zocht op de bedrijfsnaam in Google. Dat kwam voort uit de radiocommercials. Daarnaast steeg het aantal online bezoekers flink.

Lees verder »

Mensen reageren direct

Door de advertenties op Radio Noord en TV Noord, is Gasterij Smits een bekend begrip in de provincie Groningen. Wanneer er een tijdje niet wordt geadverteerd, merken ze het direct in het aantal reserveringen.

Lees verder »

De hele provincie Groningen bereiken

De Boer Schoenmode is al jaren tevreden over RTV Noord als partner. “We kunnen de hele provincie Groningen makkelijk bereiken via de inzet van onze radiospots”.

Lees verder »

Meer verkoop door radiocommercial

Huib Meinardi krijgt steeds vaker te horen dat mensen zijn commercial hebben gehoord op Radio Noord. Hij zet de commercial regelmatig in voor acties.

Lees verder »

Tevreden klanten en partners